Rekrytering

 

Nya utmaningar

Vill du ha ett varierande jobb med nya utmaningar dagligen? Här blir det aldrig enformigt. Vi utvecklar nya spännande specialmaskiner och legotillverkar maskinkomponenter i enstyck och korta serier. Det har vi gjort i 50 år och vill ha fler medarbetare med oss in i framtiden. Vi söker nu fler serviceinriktade, ansvarskännande och noggranna medarbetare:

Verkstadspersonal

MaskinTeknik har alltid ett intresse av att få kontakt med dig som har den rätta viljan och erfarenhet av självständigt verkstadsarbete. Vår största och viktigaste tillgång är personalen.
Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Har du frågor får du gärna kontakta vår verkstadschef Håkan Mårtensson på telefon 040-6808062 eller e-post.

Varför jobba hos oss? 
På MaskinTeknik arbetar vi enbart med enstyckstillverkning och specialmaskiner. Vi arbetar långsiktigt med nöjda och återkommande kunder. Idag är vi 9 personer varav 5 arbetar i produktionen med fräsning, svarvning, plåt, svets och montering. Våra lokaler, som är ljusa och trivsamma, finns lättillgängliga precis vid inre ringvägen och Malmös norra infart.

Du kan bli en i gänget. Välkommen!