Dec 152010
 

Igår kväll samlades 300 personer på Luftkastellet för en perfekt avslutning på ett väl arrangerat och mycket givande projekt, vilket alla jag talade med verkade vara eniga om.

Mobergs var ett av fem goda exempel som de ville lyfta fram.
”Vitamininjektionen i form av kvalitativa utbildningarna från FA2.0 har stärkt alla anställda såväl som grupp som individer inte minst genom ökad självkänsla. Med våra nya färdigheter har vi kunnat ta oss an mer komplexa uppdrag och större projekt samt även tagit steget att investera i mer avancerade maskiner och programvaror.  Vi har verkligen kunnat använda lågkonjunkturen till att investera för framtiden i vår största tillgång – personalen. Att utbildningarna och nätverksträffarna dessutom gett oss en mängd nya kontakter och affärer ser vi som en förträfflig bonus.”

Nu får vi bara hoppas det kan skapas fler liknande projekt när alla hört talas om framgångarna. Småföretag i allmänhet avsätter troligtvis mindre tid och pengar för kompetensutveckling än storföretagen, men med detta stöd ges fantastiska möjligheter. Att utbildningarna är kostnadsfria har naturligtvis varit den största moroten men att kunna välja från ett väl utvalt smörgåsbord av utbildningar anpassade för småföretag har också varit en stor fördel.

Kvällen var väl inramad med film, bildspel, musik, spex och gott om tid för mingel som sig bör.
Tack och God Fortsättning!

Skrivet av Fredrik Moberg